Kungsberget – först i nordeuropa

/

Två nyheter kommer i år att finnas på plats i Kungsberget. En av dessa är Kungslodgen som vid säsongsstart står redo med moderna lägenheter med åtta bäddar och fullutrustade kök. Utöver detta kommer även en ny och mer avancerad hoppkudde att finnas i backen – en Big Air Bag Landing som de är först med på en skidanläggning i Nordeuropa. Tack vare dess unika form, med en lutning som liknar en skidbacke, kan hopparna enkelt åka vidare efter landningen.
kungsberget.se

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående artikel

Utbildning mitt i Sälenfjällen

Nästa artikel

Skidome

Senaste i Nyheter

Åre

Åre   Skandinaviens bästa skidort. Här finns allt. Bra skidåkning, suveränt party

Bygdsiljum

Bygdsiljum   Nära kusten, snösäkert och generösa öppettider gör Bygdsiljumsbacken till en