Pernilla Bonde ny generalsekreterare på Svenska Skidförbundet

Efter en gedigen rekryteringsprocess stod det i våras klart att det blir Pernilla Bonde som tar över som ny generalsekreterare för Svenska Skidförbundet.

Den 4 september, gör Pernilla sin första arbetsdag som generalsekreterare för Svenska Skidförbundet.

– Det här ska bli väldigt roligt och jag är verkligen taggad att äntligen komma i gång på riktigt. Känner mig oerhört hedrad och tacksam över att ha fått den här möjligheten. Och ser verkligen fram emot att börja en resa tillsammans med alla som jobbar för svensk skid- och snowboardidrott.

Närmast kommer Pernilla Bonde som vd på HSB i 14 år.

– Jag tycker att det finns klara likheter mellan HSB och Svenska Skidförbundet på flera sätt. Jag hoppas att min erfarenhet av att arbeta i en organisation som ägs av sina medlemmar och mina erfarenheter av att skapa nya affärer ska komma till nytta även in den här rollen. Jag har ett brinnande idrottsintresse och framför allt ett skidintresse där jag är aktiv inom alpint, men har även stort intresse av andra grenar inom vintersporten, och även annan idrott, säger Pernilla och fortsätter:

– Inledningsvis kommer jag ägna mycket tid åt att lära och lyssna. Jag kommer att dela min tid mellan Åre, Falun, Stockholm och olika resor, så jag hoppas få möta måna engagerade människor inom skid- och snowboardidrotterna!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.