Bydalsfjällen

Bydalsfjällen

 

Mer Bydalsfjällen
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Borgafjäll ligger i södra Bydalsfjällen ligger i Åre kommun i vackra Jämtlandsfjällen. Här finns utförsåkning för alla skidåkare. Vi erbjuder en storslagen skidåkning med 17 liftar, 40 nedfarter och 420m fallhöjd. Här finns välpreparerade backar som bygger på natursnö, men där snökanonsystemet är väl utbyggt för att lägga den grund som behövs för att hålla bästa kvalitet hela vintern. Vi har ett liftsystem som är väl anpassat till nedfarterna vilket gör att det aldrig blir trångt, det är stora åkytor och ordentligt med svängrum. Njut av skidåkning i sköna backar i både hög- och lågzon. Ta dig till toppen av Hovdeshögen och upplev känslan av att stå på tröskeln till hela Västjämtlands fjällvärld och runt omkring bara riktiga fjäll. Härlig offpist inpå knuten. Drommen bjuder på tuffare offpiståkning. I lågterräng mellan Bydalen och Hovde hittar man mer lättillgänglig åkning. Ovanför värmestugan i  Bydalen ligger parken i Bydalsfjällen, den har en kreativ design med ett bra flyt. Flow, rails och hopp ligger med lagom avstånd för att hitta rytmen. Du hittar vår skicrossbana i Drombacken, det går fort och det är roligt. Barnområden finns i Bydalen, Drommen och i Gräftåvallen.

Fakta

Säsong: Dec-Maj
Snökanoner: 8 nedfarter
Högsta åkhöjd: 1.010 möh
Fallhöjd: 420 m
Tot. pistlängd: 50.000 m
Längsta nedfart: 3.000 m
Nedfarter: 45
Antal liftar: 16
Snowparks: 1
Barnområden: 2
Längdspår: 65 km
Skiduthyrning: Ja
Skidskola: Ja
Backservering: 2

0643-20 000
borgafjallen.com

Lämna ett svar

Your email address will not be published.